Ambachtelijke stroop van Aubel

Ambachtelijke stroop van Aubel

De stroop is vervaardigd met appelen en peren uit de streek. Heerlijk bij de boterham, veelvuldig gebruik in recepten of gewoon te genieten met de lepel.

9

Zonder toegevoegde suiker

Het is een natuurlijk product dat verkregen wordt bij het koken op hoge temperatuur van perensap en gekookte appelen. Dit alles zonder toegevoegde suiker, kleurstoffen of bewaarmiddelen.
De productie is seizoensgebonden omdat wij uitsluitend seizoenvruchten gebruiken.
In september en oktober draait de fabriek op volle toeren om zo veel mogelijk stroop te vervaardigen om voor de voorraad voor het hele jaar op te slaan.

Heerlijk bij kaasgerechten

Bij het ontbijt, als tussendoortje op een boterham, uitstekende combinatie met kaas. Veelvuldig gebruikt in verschillenden recepten met vlees, kaas of desserts.

Een product dat staat voor authenticiteit en traditie

Door de jaren heen is de stroop van Aubel uitgegroeid tot een bekend en vermaard product. De stroop wordt nog steeds volgens het familie recept en op ambachtelijke wijze breid wat voor een smeuïge textuur zorgt.

Elke dag wordt één volledige cyclus afgewerkt vanaf het plukken van het fruit tot het eindproduct.

Met stroop is het zoals met wijn: het wordt beter met de jaren !

Dankzij het familie recept en het uitkiezen van de beste appels en peren kan de stroop zeker meer dan 10 jaar of zelfs 20 jaar bewaard worden.

Verpakking

De stroop wordt individueel per 25g of per pot van 400, 900, 5kg tot 12kg verpakt.

Waar kopen?

De stroop wordt hoofdzakelijk in fijne kruidenierszaken en ook in sommige groot warenhuizen verkocht.

Share

Recommended Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.